Post by milaloorasdast on Mar 9, 2022 8:05:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
ИГРАХ МНОГО ИГРИ С ГРИМ. НО ТОВА Е ПЪРВОТО, КОЕТО С НИВА, КОИТО ИГРАМ. И НАИСТИНА ТОВА Е БРЛИЛЯНТНО. ОБИЧАХ МНОГО.......ВСЕКИ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ИГРАЕ НА ТОВА.....
Candy Makeup Beauty Game Rekreacyjne zfk
Ужасно
Да ви еба ап
Обичам тази игра, но не може да отключи ключа, ако нивото ми е над 30, моля, поправете го.
Обичам тази игра. Бонбоненият грим е красива игра. ☺
Харесвам тази игра, но не се инсталира бързо
Да не прощаваш да направиш грешка е тук да остане
Харесва ми
Това е най-добрата игра, която някога съм играл в живота си
Тази игра е невероятна, но все пак трябва да има повече неща в тази игра, надявам се да включите тези неща, благодаря, че направихте невероятна игра за нас😁😁😁
Играта е най-добрата, защото я изтеглих и беше много забавна. Можете да направите грим и прическа. Предлагам тази игра на всеки.
Ужасно. Продължава да замръзва и има МНОГО твърде много добавки. Всъщност прекарвате повече време в гледане на добавки, отколкото в игра на действителната игра.
толкова е забавно и това е добре за тренировка и играйте това, ако вашият борд и нямате какво да правите поради вирусите
Има много проблеми и има много добавки, въпреки че когато наистина можете да играете, е забавно, но малко бавно.
Candy Makeup Beauty Game Jednoduché hry fvza
Мисля, че това е добре и трябва да има повече процеси
Candy Makeup Beauty Game கேஷுவல் flus
Харесвам тази игра,
Обичам като обичам това е най-доброто, което имам как видях уау j....😊😀😁☺😃😶😘😍😛
Alien: Isolation Petualangan ghcv
Обичам тази игра, има много добавки, но все още е забавна и се надявам да не замръзне отново, както миналия път, това беше най-лошият ден в живота ми, но ми харесва как всичко е безплатно и трябва гледайте добавка, за да отключите asusment, но е толкова забавно, че трябва да го опитате, ако все още не сте го направили
Хубава игра, но гримът е леко неудобен, като когато сложа руж за клиентите си, той се превръща в груб нюанс на сивото, а също и сенките за очи, както и бонбонените сенки за очи 🍬🍬, моля, поправете това. Като цяло е наистина забавно😏😏
🍬🍫🍪🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍰🍩🍦🍧🍓🍒🍍
Наистина обичам всички игри, които качвате, но ще ми хареса и ще им се насладя повече, ако можете да спрете да носите покупката на приложението
Най-добрата игра, която някога съм я правил от години и я обичам много повече от всякога
Не ми харесва .Трябва да се затвори принудително .Затова давам само една звезда .😭😡👺
Обичам тази игра, защото е толкова забавна и едно нещо е, че очите се движат, когато искате да движите ръката си.
Хубавата игра свърши и ще се видим скоро 👶 Аз 😍 го, когато дойдеш 🔙
Не ми харесва тази игра, защото е закачена и има много реклами и не харесвам игра с реклами. Давам предложение да не изтегляте това приложение за игра и след това трябва да го променя на без реклами но все пак има реклами, моля, не изтегляйте това приложение за игра
Най-добрата моя любима игра. Наистина харесвам и обичам тази игра. Опитайте тази игра, вие също харесвате тази игра деца
Играта е страхотна:-) :-) :-) супер
Играта е добра, но когато искам да отключа нещо, показва, че фактурирането не е налично и когато сложа руж върху бузите и сенки за очи, показва черно
Загуба на време
Най-добрата игра за бонбони някога, кара ме да искам да ям бонбоните, продължавайте все така и моля, продължавайте да правите игри като тези
Обичам го, защото е игра на красота
страхотна игра някога. много го обичам
Хубаво, но много неща са заключени 😣
Candy Makeup Beauty Game Jednoduché hry fvza
Това е най-лошата игра, която някога съм играл, която трябва да купите, за да можете да завършите мисона, така че моля, поправете я и направете всичко безплатно, така че ще оценя тази 5 звезди, ако всичко е безплатно.
Тази игра е много яка.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Харесвами
Обичаме тази игра......... моля, изтеглете тази игра и рекламите са толкова много ............. моля, премахнете тази реклама ....... добре!
Тази игра се опитва да постави момичета в кутия. Защо има съдии, които преценяват как изглеждат момичетата в играта? И защо го правят да изглежда без грим, момичетата не са красиви. Честно казано, никога не съм мислил за това, докато не прочетох някои отзиви. Разгледах играта няколко пъти и разбрах, че отзивите са правилни. Аз лично не бих препоръчал тази игра. Има и проблеми с действителната функционалност на играта. Той е бавен и няма да работи правилно. Не се препоръчва за littlegirlz
Candy Makeup Beauty Game Rekreacyjne zfk
отегчен мога да спя.
Играта е много скучна и всичко добро те кара да гледаш РЕКЛАМИ!!!!!!
Тази игра не е най-добрата. Ако едно дете играе тази игра, това би било неподходящо, защото показва бельо, което е неподходящо
Скучна 😑 и това е добра игра, но е просто гелечи и странна
Това е добро, но половината грим козметика е заключена
Отключете всички продукти ☹☹☹
Това е най-лошата игра, която съм играл, когато завърша обличането, няма отметка и след това щраквам назад, след което роклята изчезна, така че защо не харесвам тази игра, моля никой да не изтегля тази игра
Харесвам тази игра, но това е еднократна игра, показва много реклами, така че бъдете внимателни, момчета😊😊
Не мога да направя нищо в тази игра, само реклами! Използване на интернет само за реклами! Изтеглих тази игра за моята сестра, тя беше много разстроена, когато не работех! Ние плащаме за интернет! 😪
Добре е, но всичко е заключено и твърде много реклами.
Но също така се наслаждавам и само 3-ти ранг