Post by milaloorasdast on Mar 9, 2022 8:02:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Traders 4X Empires Elite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Traders 4X Empires Elite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Star Traders 4X Empires Elite 2022 version ▞▞▞
Играо сам бесплатну верзију толико ми се допао да сам купио елиту. то је као свемирска верзија Цивилизације.
Веома добра игра, пуно дубине и прилагођавања.Цивилизација у свемиру. Дозволите да се игра мишем.
Наставите са одличним радом, момци.
Леп
Купио сам ову игру, мапе су велике, али по мом мишљењу би требало да постоји још један ниво као што су звездани трговци 4к галактика један квадрант 100к100 али је повезана кроз црвоточину са централном мапом и та централна мапа на свакој мапи има црвоточину у другом квадранту у свакој угао карте не плаћам десет долара за то сигурно
Купио сам пакет коже Алта Меса у бесплатној игрици. Синоћ сам купио пуну Елите верзију, али претходна куповина није пренета. Нисам срећан ако морам поново да га купим.
Забавна игра
Као и увек, још једна невероватна игра од Тресе Брос.
Ако волите да истражујете, ширите, искоришћавате и уништавате, препоручујем да испробате овај наслов! Бротхерс Тресе испоручују још једну солидну игру, само је мања од пете звездице због неке спорости у игри у поређењу са класичним паром Мастер оф Орион и МоО2. Пошто сам играо мање од недељу дана, могу такође да кажем да то не изазива тако лош случај синдрома само једног окрета као његови часни претходници, али задовољан сам што кажем да очекујем да добијем мој новац вреди. =)
Добро урађено
Одлична свемирска стратегија на потезу!
Дивна 4к игра Играо сам трећу игру и проналазим нове аспекте игре. Ова игра је дивна
Ставио сам само 5 звездица јер волим Тресе Бротхерс. Ова игра изгледа преспора. Прва мапа је буквално трајала недељу дана и никада је нисам завршио. Урадио сам скоро сва истраживања, али сам морао да сатера ксено у ћошак и да их улогори да би прошао кроз стабло технологије.
Буквално свака игра коју ови момци објављују је чисто злато.
Одлично за сваког играча стратегије старе школе!
Највећи проблем је недостатак екрана са опцијама. Такође, купио сам сва откључавања у бесплатној верзији, али пуна верзија их и даље има закључана. Платио сам 14 долара када сам очекивао да ћу платити 9 долара, а не желим да платим додатних 4 долара. Барем додајте опцију преноса података као и ваше друге игре.
Ова игра одлична убица времена, лаке контроле која се може поново играти, једна од најбољих у жанру за мобилну игру. Не плаћам често игре за мобилне уређаје, то јест, али ову бих купио поново и не пишем ни рецензије осим ове чинило се неопходном одлична игра у целини
Почео сам да играм СТ РПГ Елите. Био сам навучен, док нисам нашао СТ 4Кс Емпирес. Није 'савршено', али проклето близу. Моја исправка за ЕУ4 је коначно испуњена након што сам тражио сличну игру за андроид. Ускочите са обе ноге, ОНДА копајте у детаље. Има ЕВЕ - еск криву учења где што више знате то више морате да научите.
Сјајна игра
Одлична научнофантастична игра за изградњу царства за мој Асус ЗенПад 3С 10. Туторијал и приручник би могли да користе мало љубави. Постоје многе карактеристике у игри које нису објашњене (оштећење против напада, хиперсонично оштећење, алфа зрачење, итд.). Осим тога, то је прилично солидан убица времена.
Ако сте раније играли Стар Традерс, не би требало да пропустите ово! Ако нисте и само тражите забавну стратешку игру, свакако бисте је требали испробати!
Супер забавно и заразно. Заиста достиже 4Кс место на телефону. За неке ствари постоји мала крива учења (дизајн брода!), али туторијал вас добро учи основама.
Још једна сјајна игра теза.
у једној од представа користим велику мапу и игра виси на једном кораку. Волим игру и зато сам је купио. али ако се заглави није вредно новца.
Одлична игра
Навукао ме на сат
Превише грануларно и детаљно оријентисано за мене, и бојим се да неће бити довољно наративног меса попут нечега што Ендлесс Спаце на ПЦ-у... желим да моје технолошке надоградње значе нешто уместо ситних инкременталних бонуса. Могао сам да видим зашто би се то многима допало, али не за мене.
Мислим да нисам играо једну Цореи тресе игру која није била добра све док он наставља да прави игре, наставићу да купујем и побеђујем их, настави са добрим радом
Sky Patrol: shoot 'em up games ઍક્શન xtn
Пошто волим стратешке игре, одлучио сам да купим овај сп далеко, његов сјајан ће се ажурирати када будем играо дуже
Star Traders 4X Empires Elite Estratégia mbg
Велико дело! Волео бих да видим више!
Једини проблем је било време које је потребно за истраживање.
Најбоља игрица заснована на потезима на Андриоду, преузмите и подржите програмере које ажурирају често решавају проблеме брзо и игре које се највише могу репродуковати на било којој платформи
Чврста игра, феноменално дрво технологије, цоол универзум. Мало досадно графички, али то није битно. Препоручујем туторијал, чак и ако сте упознати са жанром. Желео бих и мало више разноликости у фракцијама, али и даље веома пријатно какав јесте.
Јединствена игра на мобилном телефону. Као и све игре Тресе Бротхерс, има криву учења. Као и све њихове игре, вреди тога.
одлична 4к игра. јединствена и развијена прича. веома реплаиабле. Још га нисам обрисао.
Авесомели Аддицтиве
Ок, очигледно купујем елитну верзију преко Гоогле Плаи-а, али их немам јер нисам купио елитни пакет? Зашто морам да платим још 4,99 долара за елиту. Ажурирање: Морао сам да деинсталирам / поново инсталирам, решио сам проблем.
Ова игра је сјајна. Ако волите стратегију дубоке градње, онда је ово игра за вас. Интеракције фракција су по мом мишљењу мало поједностављене, а релативно минималистичка борба понекад оставља у игри осећај као да јој недостаје фокус на одређени елемент. Међутим, управљање ресурсима је оно што ова игра блиста. Ширење колонија, подршка старим световима и финансирање ратних напора захтевају прецизно планирање, а неколико мањих грешака би могло довести до банкрота ваше империје. То је изазовно, али успех је изузетно награђиван. Има мало високу криву учења, али вреди тога.
Надам се да ћете додати још игрици или направити нову верзију са још више ствари које треба да урадите, што је мој једини проблем са њом.
Star Traders 4X Empires Elite 전략 rve
Дубока и привлачна стратегија. Могао би бити бољи туторијал, али смислити га у сопственом је забавно само по себи
Одлична 4к игра са пуно дубине. Ако бих морао да критикујем аспекте игре, рекао бих да би контроле могле да користе неке поједностављење (надоградња зграда једне по једне узастопним уласком у исте меније је мало незгодна, на пример) и да би графика могла бити мало лепша, не да је ружан у сваком случају. Ипак, веома добро урађена 4к игра и препоручио бих је својим пријатељима. И последња ствар, политика је веома збуњујућа и морао сам да истражим на мрежи да бих је у потпуности разумео. Потребан је бољи водич.
Јам темп' еста!
па било би кул када бисте се морали борити са ванземаљцима и другим играчима или желите да направите савез
Требало је неколико сати да схватим основе, али вредело је. Некако ме подсећа на смањену верзију МОО-а (Мастерс оф Ориен). Заиста уживам у овоме. Хвала вам.
Пробао сам много игара и купићу све ствари од ових момака. Настави са добрим радом!